Luisterfragmenten
Wil jij luisteren naar het boek? Probeer hier het dan uit. Er gaan luisterfragmenten waarbij je kan uitproberen of het iets is. 
Zet je koptelefoon op en luister naar de wereld van spanning, romantiek en humor.

Het geheim

Lena Valente verhuist, tegen haar zin in, met haar ouders naar Rotterdam, omdat haar vader is overgeplaatst. Lena wil echter liever bij haar vriendinnen en haar vriendje Léon blijven. Zodra Lena voor haar nieuwe huis staat, krijgt ze een raar gevoel en hoort ze iemand haar naam roepen. Ook vindt zij een dagboek van Francisca in haar nieuwe kamer. Waarom is dit achter gebleven? Lena ontmoet ook nieuwe mensen en ze ontdekken samen de geheimen over het huis. Maar zij zijn niet de enige! En komen ze erachter van wie de stem is die Lena hoort... Zijn ze nog op tijd met het ontdekken van de geheimen of zijn de kapers sneller? Zijn ze bereidt om hun leven te geven voor alles wat hun te wachten staat?

Link: https://youtu.be/JuOrL3QyOUk 

Ik ben niet alleen (deel 1)

Als Nienke op een dag ineens een raar berichtje krijgt, denkt ze eerst dat het een stom grapje is van iemand. Maar al snel twijfelt Nienke hieraan als de toon van de onbekende veranderd en als de onbekende in de berichtjes laat weten wat Nienke die dag aanheeft. Maar ook waar ze is. Als Nienke de berichtjes aan haar vrienden en haar vriendje wil laten lezen, verdwijnen de berichtjes ineens. Hoe kan het dat de berichtjes ineens verdwijnen? De berichtjes gaan van kwaad tot erger. 

Komt Nienke erachter wie haar stalker is en waarom diegene het doet? Of is het al te laat, voordat ze het beseft?

Link: https://youtu.be/MXrwsEQqc80 

Ik ben er weer (vervolg op ik ben niet alleen)

Als Nienke op een dag ineens spoorloos verdwijnt, wordt er eerst gedacht dat ze is gevlucht voor haar stalker. Maar ook denken er een hoop dat Nienke niet meer naar school durft, omdat niemand haar nog gelooft. Maar al snel blijkt dat er opzet in het spel is. Zou de stalker haar te pakken hebben gekregen of is er een tweede persoon bij betrokken? De politie maar ook haar familie en vrienden doen er alles aan om Nienke te vinden. Maar ze lijkt van de aardbodem verdwenen te zijn. 

Zal de politie Nienke ooit nog terugvinden of zijn ze misschien al te laat?

Link: https://youtu.be/4ZVzHno26E8