Boeken & Nieuws

Het geheim 

€21,99


Het eerste geschreven boek!
Lena Valente verhuist, tegen haar zin in, met haar ouders naar Rotterdam, omdat haar vader is overgeplaatst. Lena wil echter liever bij haar vriendinnen en haar vriendje Léon blijven. Zodra Lena voor haar nieuwe huis staat, krijgt ze een raar gevoel en hoort ze iemand haar naam roepen. Ook vindt zij een dagboek van Francisca in haar nieuwe kamer. Waarom is dit achter gebleven? Lena ontmoet ook nieuwe mensen en ze ontdekken samen de geheimen over het huis. Maar zij zijn niet de enige! En komen ze erachter van wie de stem is die Lena hoort... Zijn ze nog op tijd met het ontdekken van de geheimen of zijn de kapers sneller? Zijn ze bereid om hun leven te geven voor alles wat hun te wachten staat?

Ik ben niet alleen (deel 1)

€21,99

Als Nienke op een dag ineens een raar berichtje krijgt, denkt ze eerst dat het een stom grapje is van iemand. Maar al snel twijfelt Nienke hieraan als de toon van de onbekende verandert en als de onbekende in de berichtjes laat weten wat Nienke die dag aanheeft. Maar ook waar ze is. Als Nienke de berichtjes aan haar vrienden en haar vriendje wil laten lezen, verdwijnen de berichtjes ineens. Hoe kan het dat de berichtjes ineens verdwijnen? De berichtjes gaan van kwaad tot erger. 

Komt Nienke erachter wie haar stalker is en waarom diegene het doet? Of is het al te laat, voordat ze het beseft? 

Ik ben er weer (vervolg op Ik ben niet alleen)

€21,99

Als Nienke op een dag ineens spoorloos verdwijnt, wordt er eerst gedacht dat ze is gevlucht voor haar stalker. Maar ook denken er een hoop dat Nienke niet meer naar school durft, omdat niemand haar nog gelooft. Maar al snel blijkt dat er opzet in het spel is. Zou de stalker haar te pakken hebben gekregen of is er een tweede persoon bij betrokken? De politie maar ook haar familie en vrienden doen er alles aan om Nienke te vinden. Maar ze lijkt van de aardbodem verdwenen te zijn. 

Zal de politie Nienke ooit nog terugvinden of zijn ze misschien al te laat?

Het meisje met de blauwe rugzak

Wordt geschreven

Anastasia is nu tweedejaars student aan de Hogeschool Utrecht en alles lijkt op het eerste gezicht goed te gaan. Het gaat goed op school, ze heeft vrienden en een leuk vriendje. Of lijkt het zo? 

Als Anastasia op een dag besluit om haar spullen te pakken en weg te gaan. Vraagt iedereen zich af waarom Anastasia weg is gelopen? Wat gebeurt er eigenlijk achter de gesloten deuren? Er komen brieven binnen met vreemde raadsels. Wat wil Anastasia vertellen en waarom is ze verdwenen? Is ze in gevaar?

Als alle puzzelstukjes op de juiste plek komen te liggen, dan luidt er nog maar één vraag. Wordt Anastasia levend gevonden of is het al te laat voordat ze het beseffen?

Lezing
Aantal weken terug voor het eerst een lezing gegeven. Dit mocht ik op de Charles de Foucauld mavo in Spijkenisse voor de klassen 1 en 2. De leerlingen kregen een opdracht en de winnaar van deze opdracht zijn Anne de vries uit klas 2A en Sylvie vd Pluym uit klas 2C. Van harte gefeliciteerd! Jullie namen komen in mijn eerst volgende boek.

Nieuwtjes 
Deel 2 Ik ben er weer, het vervolg op Ik ben niet alleen is officieel uit! Wil jij weten wie al die tijd achter het masker zat? Zat jij al die tijd op het goede spoor? Lees dan nu het nieuwe boek Ik ben er weer. Dan krijg jij het antwoord op de vraag: Wie is de stalker van Nienke? 
Ik ben bezig met nieuwe projecten, zoals luisterboeken en inspiratie doen voor nieuwe boeken. Wil jij als eerste de updates weten en de nieuwe boeken? Hou Facebook/Instagram/
TikTok in de gaten dan ben jij de eerste die het ziet

Actie
Romy’s boeken bestaat 2 jaar en daar hoort een actie bij. De boeken Ik ben niet alleen en Ik ben er weer, kunt u als een bundel bestellen voor €40,-.

Stoffen tas
In combinatie met 2 of meer boeken kan je een stoffen tas voor 5 euro extra erbij bestellen. Handig voor onderweg naar school/werk/sport/dagje weg.

Alleen een stoffen tas bestellen dat kan voor 12,50 (incl. een pen erbij)

Nieuwe auteursfoto

Deze nieuwe auteursfoto komt achter op mijn nieuwste boek!

jullie lezen het goed er wordt een nieuw boek geschreven. Binnenkort hier meer informatie over.

Cadeautip!

Sinterklaas en Kerst staat alweer bijna voor de deur! Ben jij nog opzoek naar een cadeau? Dan heb ik voor jou een cadeautip! Bestel je het boek/de boeken dan pak ik hem voor je in.
Ook voor een verjaardagcadeau pak ik hem gratis in.